AŠTRIOS MOLIŪGŲ SĖKLOS

astrios moliūgų sėklos

Ieškote užkandžio artėjančiam pasisėdėjimui su draugais? Aštrias moliūgų sėklas paruošite lengvai ir greitai. Be to, užkandis universalus, t.y. tinka ir prie vyno, ir prie alaus.

  1. Moliūgų sėklas sudėkite į įkaitintą keptuvę be aliejaus. Kai sėklos pradės “sproginėti”, sumažinkite ugnį ir maišant kepkite tol, kol jos gražiai apskrus. Sudėkite sėklas į dubenėlį.
  2. Į tą pačią keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite druską, kajeno pipirus, išmaišykite ir suberkite skrudintas moliūgų sėklas. Išmaišykite, kad viskas pasidengtų prieskoniais.
  3. Ant virtuvinio popierinio suberkite sėklas, kad susigertų aliejaus perteklius ir palaukite, kol visiškai atvės.

Skanaus ;)

 

http://oditele.blogspot.lt/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
ananasai2 1GO DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR SĖKLŲ MIŠINYS 395 7,2 67,9 61,7 10,1 3,4 1,8 0,5
moliugai_lukstenti_800plocio Moliūgų sėklos, lukštentos 574,0 25,0 13,0 1,1 46,0 0,0 3,9 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.