Atgaiva vasaros karščiams – šaltas migdolinis glotnutis
Kokteiliams būtina iš vakaro užpilti džiovintus vaisius, ryte juos taip pat būtina perplauti švariu vandeniu.
Taip pat rekomenduojame sušaldyti banano griežinėlius, nebijokite naudoti šaldytų uogų, kai baigsis šviežių uogų sezonas. Dabar pats puikiausias metas šaldyti jų gėrybes.
Jums reikės:
- 200 ml migdolų riešutų pieno
- 6 mirkytų džiovintų abrikosų “Arimex”
- 1 šaldyto griežinėliais banano
- žiupsnelio cinamono
- 1/4 arb.š. burboninės vanilės
Visus ingredientus sudedame į kokteilinę ir plakame didžiausiu greičiu 2-3 minutes. Puošiame šviežiomis uogomis, mėtos lapeliu, Chia (šalavijo) sėklomis pagal skonį ir norą.
Migdolų riešutų pienas:
- 1 puodelis migdolų “Arimex Organic” (galite naudoti ir migdolus be luobelės “Arimex”)
- 2 puodeliai šalto vandens
- Žiupsnelis druskos
Migdolus užpilti vandeniu iš vakaro.
Ryte vandenį nupilti, riešutus nuplauti, sudėti juos į kokteilinę, užpilti šviežiu vandeniu, pagardinkite žiupsneliu druskos ir malkite didžiausiu greičiu 3-4 minutes.
Gabalėlis ledo glotnutyje visada atgaivins karštą vasaros dieną