Baltyminis varškės, špinatų ir kedrinių pinijų apkepas

Šis apkepas gardus keptas tiek keksiukų formelėse, tiek didesnėje formoje. Puikus patiekalas, kuris tinka tiek pusryčiams, tiek užkandžiui.
REIKĖS:
- 170 g varškės
- 2 kiaušinių
- 30 g špinatų
- 30 g džiovintų pomidorų aliejuje
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 50 g kedrinių pinijų „Arimex“
- aliejaus kepimo indui patepti
Špinatus nuplauname, nusausiname. Kelis lapelius paliekame papuošimui.
Špinatus, varškę, kiaušinius, smulkintus džiovintus pomidorus, prieskonius sudedame į indą ir sutriname blenderiu iki vientisos masės.
Kepimo indą patepame aliejumi, supilame masę, pabarstome kedrinėmis pinijomis, papuošiame keliais špinatų lapeliais.
Kepame 170 °C orkaitėje 30-45 minutes, priklausomai nuo formos dydžio ir apkepo storio.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame: https://www.facebook.com/bajaliai/