Baltyminis varškės, špinatų ir kedrinių pinijų apkepas

Varskes spinatu apkepas Arimex

Šis apkepas gardus keptas tiek keksiukų formelėse, tiek didesnėje formoje. Puikus patiekalas, kuris tinka tiek pusryčiams, tiek užkandžiui.

REIKĖS:

  • 170 g varškės
  • 2 kiaušinių
  • 30 g špinatų
  • 30 g džiovintų pomidorų aliejuje
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • 50 g kedrinių pinijų „Arimex“
  • aliejaus kepimo indui patepti

Špinatus nuplauname, nusausiname. Kelis lapelius paliekame papuošimui.

Špinatus, varškę, kiaušinius, smulkintus džiovintus pomidorus, prieskonius sudedame į indą ir sutriname blenderiu iki vientisos masės.

Kepimo indą patepame aliejumi, supilame masę, pabarstome kedrinėmis pinijomis, papuošiame keliais špinatų lapeliais.

Kepame 170 °C orkaitėje 30-45 minutes, priklausomai nuo formos dydžio ir apkepo storio.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame: https://www.facebook.com/bajaliai/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.