Briuselio kopūstų ir pistacijų salotos

edf

Briuselio kopūstų ir pistacijų salotos

Skaniai paruošti Briuselio kopūstus yra išties nelengva užduotis, bet žiemą, kai turime išties nedaug kokybiškų daržovių, norisi išnaudoti visas randamas parduotuvių lentynose. Šios salotos gali būti puikus užkandis ar sveiki pietūs.

Reikės:

  • 1 svogūno
  • ryšulėlio Briuselio kopūstų
  • saujelės džiovintų spanguolių „Arimex“
  • nemažos saujos sūdytų pistacijų „Arimex„
  • gabalėlio sūrio
  • alyvuogių aliejaus
  • citrinos sulčių

Gaminimas

Šaukštelyje aliejaus pakepinkite kubeliais supjaustytą svogūną, vėliau sudėkite smulkiai pjaustytus kopūstus (perpjaukite juos pusiau, o vėliau smulkiomis juostelėmis). Viską maišant kepinkite apie 5 minutes.

Į pakepintas daržoves sudėkite spanguoles, pasmulkintas pistacijas, smulkiai tarkuotą sūrį, viską apšlakstykite citrinų sultimis ir išmaišykite. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame http://lieknosbites.lt/lengvieji-patiekalai/salotos/nemegstate-briuselio-kopustu-tik-ne-siame-patiekale/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
spanguoles Džiovintos spanguolės 347,0 0,1 82,4 65,0 1,4 0,1 2,1 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.