BULVINUKAI SU SAULĖGRĄŽŲ SĖKLOMIS IR BAZILIKŲ PADAŽU

bulvinukai su saulėgrąžomis

Jums reikės:

  • 4 virtų bulvių
  • 2 šaukštų miltų
  • 1 kiaušinio trynio
  • druskos

Padažui:

  • 1 saujos saulėgrąžų sėklų „Arimex“
  • 1 didelės saujos šviežių bazilikų
  • 1 žiupsnelio tarkuoto kietojo
  • sūrio (parmezano)
  • druskos
  • česnako
  • tyro alyvuogių aliejaus

Pagardinti:

  • bazilikų pastos (pesto padažo)
  • skrudintos šoninės griežinėlių

Paruošimas:

  • Paruoškite bulvinukų tešlą, sumaišydami trintas virtas,bulves, miltus, kiaušinio trynį ir druską. Formuokite virtinukus ir virkite vandenyje 5 min.
  • Smulkintuvu sumalkite visus padažui skirtus ingredientus.
  • Virtus bulvinukus sumaišykite su paruoštu padažu ir patiekite su šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Mėgstantys sočiau patiekalą gali pagardinti pesto padažu bei skrudintos šoninės griežinėliais.

Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
saulegrazos Saulėgrąžų sėklos 622,0 22,5 21,5 1,7 49,0 5,2 2,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.