BULVINUKAI SU SAULĖGRĄŽŲ SĖKLOMIS IR BAZILIKŲ PADAŽU
Jums reikės:
- 4 virtų bulvių
- 2 šaukštų miltų
- 1 kiaušinio trynio
- druskos
Padažui:
- 1 saujos saulėgrąžų sėklų „Arimex“
- 1 didelės saujos šviežių bazilikų
- 1 žiupsnelio tarkuoto kietojo
- sūrio (parmezano)
- druskos
- česnako
- tyro alyvuogių aliejaus
Pagardinti:
- bazilikų pastos (pesto padažo)
- skrudintos šoninės griežinėlių
Paruošimas:
- Paruoškite bulvinukų tešlą, sumaišydami trintas virtas,bulves, miltus, kiaušinio trynį ir druską. Formuokite virtinukus ir virkite vandenyje 5 min.
- Smulkintuvu sumalkite visus padažui skirtus ingredientus.
- Virtus bulvinukus sumaišykite su paruoštu padažu ir patiekite su šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Mėgstantys sočiau patiekalą gali pagardinti pesto padažu bei skrudintos šoninės griežinėliais.