Burokėlių ir džiovintų vyšnių salotos

4
  • 2 burokėliai
  • 100 g fetos arba ožkos sūrio
  • 100 gražgarsčių
  • sauja graikinių riešutų „Arimex“
  • sauja džiovintų vyšnių „Arimex“
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų

Medaus padažui:

  • 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelis medaus
  • 1 šaukštelis balzaminio acto
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų

Kiekvieną burokėlį, pašlakstykite aliejumi, suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite 220 °C temperatūros orkaitėje 1 val. Iškepusius burokėlius palikite ataušti, tada nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Sukapokite riešutus, sutrupinkite sūrį.

Į lėkštę dėkite visus salotų ingredientus, apšlakstykite padažu ir pabarstykite druska ir pipirais.

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
vysnios Džiovintos vyšnios 332,0 2,9 77,6 63,0 0,1 0,0 4,3 0,0
graikiniai_lukst2 Graikiniai riešutai 654,0 15,2 13,7 2,6 65,2 6,56 6,7 0,02
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.