Burokėlių ir džiovintų vyšnių salotos
- 2 burokėliai
- 100 g fetos arba ožkos sūrio
- 100 gražgarsčių
- sauja graikinių riešutų „Arimex“
- sauja džiovintų vyšnių „Arimex“
- alyvuogių aliejaus
- druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Medaus padažui:
- 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelis medaus
- 1 šaukštelis balzaminio acto
- druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Kiekvieną burokėlį, pašlakstykite aliejumi, suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite 220 °C temperatūros orkaitėje 1 val. Iškepusius burokėlius palikite ataušti, tada nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
Sukapokite riešutus, sutrupinkite sūrį.
Į lėkštę dėkite visus salotų ingredientus, apšlakstykite padažu ir pabarstykite druska ir pipirais.