BUROKĖLIŲ SALOTOS SU GERVUOGĖMIS iR PISTACIJOMIS

Salotos su pistacijomis Arimex

Jums reikės:

  • 5–6 vidutinio dydžio virtų burokėlių
  • 2 šaukštų kepintų ir sūdytų pistacijų „Arimex“
  • 10 vnt. šviežių gervuogių (arba kitų šviežių sezono uogų: šilauogių, aviečių)

Padažui:

  • 2 šaukštų balzaminio acto
  • 100 ml pirmo spaudimo rapsų aliejaus
  • 1 šaukšto cukraus
  • 1 šaukšto virtų garstyčių grūdelių
  • 1 žiupsnelio druskos
  • 1 žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

Paruošimas:

  • Balzaminį actą sumaišykite su rapsų aliejumi, cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais ir virtais garstyčių grūdeliais. Maišykite, kol ištirps cukrus ir druska.
  • Virtus burokėlius supjaustykite kubeliais, griežinėliais arba išskaptuokite rutuliukus. Užpilkite paruoštu padažu ir palaikykite šaldytuve per naktį , kad pasimarinuotų.
  • Patiekite su gervuogėmis (ar kitomis mėgstamomis šviežiomis uogomis) ir skaldytomis pistacijomis.
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.