Desertas pusryčiams – varškė su džiovintais vaisiais ir riešutais

Varske_1

Sveikiems ir skaniems pusryčiams nereikia daug. Liesos varškės, gardžių džiovintų vaisių, riešutų, galbūt dar granato. Išbandykite – tai greita ir skanu!

2 porcijoms:

  • 400g kreminės varškės (pvz. President ar Mūsų švelniosios)
  • 4 valg. š. linų sėmenų aliejaus
  • 50g lazdyno riešutų “Arimex”
  • 50g džiovintų papajų kubelių “Arimex”
  • 50g džiovintų ananasų kubelių “Arimex”
  • ¼ granato

Jei jums nepatinka linų sėmenų aliejaus skonis – tiesiog išsukite jį su varške. Taip skonio nesijaus, o naudingos medžiagos išliks.

Lazdyno riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, tuomet pasmulkinkite.

Į indelius krėskite varškę, užberkite riešutų, papajų ir ananasų kubelių, bei granato sėklyčių. Tiekite nedelsiant.

 

Skanaus!

 

Recepto autorė: I.Sasnauskaitė, tinklaraštis Gėrimų ir patiekalų Magija

http://gpmagija.blogspot.com

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Linu semenys Linų sėmenys 584,0 23,4 34,0 9,6 31,0 2,3 24,4 0,2
lazdynai lukstenti Lazdynų riešutai 718,0 17,6 14,9 3,4 63,2 4,5 9,6 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.