Imbierinė morkų sriuba su anakardžių riešutais

Arimex: sriuba su anakardziais

Norint paruošti šią skanią sriubą su riešutais Jums reikės:

  • 4 morkų
  • 100 ml verdančio vandens
  • 1 nedidelio svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 3-4 cm imbiero šaknies
  • 100 ml kokoso pieno
  • 50 g anakardžių riešutų
  • 1 arb.š. kario prieskonių
  • Žiupsnelio Himalajų druskos
  • 1 valg.š. kokoso aliejaus

Paruošimas:

  • Troškintuve užverdame vandenį ir kokoso pieną. Į jį sudedame griežinėliais pjaustytas morkas, uždengiame ir verdame ant silpnos kaitros apie 10 min (kol morkos suminkštės).
  • Tuo metu keptuvėje įkaitiname kokoso aliejų, sudedame smulkintą svogūną, imbierą bei česnaką. Po poros minučių suberkite kario prieskonius ir anakardžių riešutus (būtų nuostabu, jei riešutai prieš tai jau būtų išmirkyti bent porą valandų ir nusausinti).
  • Apkepame viską dar keletą minučių.
  • Plakiklyje išmaišome išvirusias morkas, pieną, kuriose jos virė bei apkepintus svogūnus, prieskonius ir riešutus. Jei plakiklis galingas, užteks tik minutėlės ir sriuba jau bus paruošta. Nepamirškite prieš plakant plakiklio dangtį uždengti rankšluosčiu, kad apsaugotumėte rankas nuo karščio.

Skanaus :)


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
cashew2 1GO RIEŠUTŲ IR DŽIOVINTŲ VAISIŲ MIŠINYS 482 7 56,7 45,4 24,5 5,4 3,1 0,2
anakardziai_800plocio Anakardžių riešutai 609,0 23,3 24,1 6,0 46,0 8,4 3,0 0,02 (0,04)
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.