KALAFIJORŲ IR SALDŽIŲJŲ BULVIŲ TROŠKINYS SU PISTACIJOMIS

Dar viena puiki pietų ar vakarienės idėja, kuri suteiks sotumo ir energijos.
REIKĖS:
- 1 kalafioras (žiedinis kopūstas)
- 4 saldžiosios bulvės (batatai)
- 1 svogūnas
- 4 bulvės
- 200 ml grietinėlės
- sauja lukštentų pistacijų
- 2 šaukštai Ghi lydyto sviesto
- žiupsnis druskos
- žiupsnis kario prieskonių
GAMINIMAS:
Puode, lydytame svieste, pakepkite svogūną ir kario prieskonius. Susmulkinkite kalafiorą, sudėkite į puodą kartu su smulkiais kubeliais pjaustytomis bulvėmis ir pasūdykite, supilkite grietinėlę ir patroškinkite apie 7 -10 minučių. Suberkite kubeliais pjaustytas saldžiąsias bulves, lukštentas pistacijas ir dar patroškinkite apie 7-10 minučių. Jei norisi aštresnio troškinio, berkite daugiau kario prieskonių. Skanaus!
Receptas: Gintarė VIRŠ OBELŲ
Nuotrauka: Darius www.grafas.lt