Kepsnys su goji uogomis

mesos kepsnys su goji uogomis (1)

Jums reikės (6-8 porcijoms):

  • 1 kg kalakutienos krūtinėlių faršo
  • 25 gr šviežių plačialapių petražolių
  • 5 v.š. džiovintų goji uogų
  • 2 kiaušiniai
  • 5 v.š. džiuvesėlių
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių
  • 1 a.š. džiovintų raudonėlių
  • 1 a.š. mėgstamų mėsos prieskonių
  • 100 gr juodųjų alyvuogių

Alyvuoges supjaustykite žiedeliais. Petražoles smulkiai sukapokite. Faršą sumaišykite su smulkintomis petražolėmis ir alyvuogėmis bei goji uogomis. Įdėkite kiaušinius, džiovintus čiobrelius ir raudonėlius, pagardinkite mėgstamais mėsos prieskoniais ir viską gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite džiuvesėlius ir dar kartą gerai išmaišykite.

Paruoštą masę sudėkite į kepimo formą (naudojant silikoninę jos niekuom tepti ir iškloti papildomai nereikia), paviršių išlyginkite ir užklokite kepimo popieriumi.

Kepkite 180 karštumo orkaitėje 1 val, poto palikite atvertoje orkaitėje 20 min. ir patiekite su mėgstamomis daržovėmis. Šaltas kepsnys puikiai tiks sumuštiniams.

Recepto nuoroda – http://bajaliai.pepa.lt/kalakutienos-kepsnys-su-goji-uogomis/

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
goji Goji uogos 351,0 14,4 70,0 44,2 1,1 0,0 2,0 1,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.