Keptas sūris su graikiniais riešutais ir spanguolėmis (prie vyno)

suris1

1 bri arba camembert sūris

1-2 šaukštai kapoto šviežio čiobrelio

30 g graikinių riešutų „Arimex“

30 g džiovintų spanguolių „Arimex“

2-3 šaukštai skysto medaus.

Susmulkinkite riešutus. Skystą medų sumaišykite su čiobreliais, riešutais ir spanguolėmis. Dėkite sūrį į krepšelį, suformuotą iš aliuminio folijos, ant viršaus sukraukite riešutų, spanguolių ir medaus masę.

Kepkite 20 min., 180 °C temperatūroje. Skanaukite karštą su krekeriais prie vyno.

Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.