Kopūstų ir morkų salotos su kedrinėmis pinijomis

Salotos su kedrinėm pinijom

Pietums ar vakarienei mitybos specialistai rekomenduoja valgyti kuo daugiau daržovių. Šaltuoju metų laiku puikiai tinka kopūstinės ir šakninės daržovės. Šįkart siūlome kopūsto ir morkų salotas gardinti riešutais bei skanauti jas vienas ar patiekti kaip garnyrą prie mėgstamo patiekalo.

Reikės:

  • 1 mažo arba 0,5 vidutinio dydžio baltagūžio kopūsto;
  • 3 morkų;
  • 50 g ARIMEX kedrinių pinijų;
  • žiupsnelio šviežių petražolių;
  • 3 v. š. natūralaus jogurto;
  • 2 a. š. garstyčių;
  • žiupsnelio druskos.

Gaminimas:

  1. Į didelį dubenį sudėkite plonai pjaustytą kopūstą, sutarkuotas morkas, kedrines pinijas ir susmulkintas petražoles.
  2. Jogurtą sumaišykite su garstyčiomis, įberkite druskos bei užpilkite ant daržovių.

Skanaus!

Receptas: http://oditele.blogspot.lt/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.