Kukurūzų košė su džiovintais vaisiais ir uogomis

Niekas ryte nesuteikia tiek energijos kaip skani košė su džiovintais vaisiais ir uogomis.
REIKĖS:
- 250 g kukurūzų kruopų
- 0,75-1 l pieno arba maišyti per pusę su vandeniu arba rinkitės pusę kiekio kokosų pieno įdomesniam skoniui suteikti
- žiupsnelio druskos
- šaukšto sviesto
- saujelės ekologiškų, saulėje džiovintų abrikosų „Arimex Organic“
- šaukšto kokosų drožlių „Arimex“
- šaukšto goji uogų „Arimex“
Užvirkite vandenį su pienu, pasūdykite, patraukite nuo viryklės ir po truputį pilkite kukurūzų kruopas, vis maišant šaukštu. Uždėkite dar pavirti košę ant silpnos kaitros, vis maišykite šaukštu, pagardinkite sviestu ir palikite uždengtą pabręsti apie 10-15 minučių.
Ant košės užberkite natūraliai saldžių, smulkintų abrikosų gabalėlių, užberkite kokosų drožlių ir pagardinkite rausvomis goji uogomis. Ši kukurūzų košė gardi ir šilta, ir šalta, nes tampa panaši į desertą. Skanus!
Nuotrauka: www.grafas.lt foto@grafas.lt
Receptas ir stilizmas: VIRŠ OBELŲ