Kynvos ir avižinių dribsnių košė, pagardinta razinomis ir goji uogomis

Kose su goji uogomis ir razinomis Arimex

Jums reikės:

  • 40 ml (1/6 puodelio) kynvos
  • 80 ml (1/3 puodelio) stambių avižinių dribsnių
  • 460 ml vandens
  • 50 g razinių (iš “Arimex” karališko riešutų ir džiovintų vaisių rinkinio)
  • 15 g “Arimex” goji uogų
  • 1/6 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/8 arbatinio šaukštelio kardamono
  • 1/4 arbatinio šaukštelio cinamono

Paruošimas:

  • Kynvos sėklas supilkite į tankų sietelį ir nuskalaukite po šaltu tekančiu vandeniu. Suberkite nuskalautą kynvą į prikaistuvį kartu su avižiniais dribsniais, razinomis, goji uogomis, druska ir prieskoniais, supilkite vandenį, gerai išmaišykite, užkaiskite ant kaitrios ugnies ir užvirkite.
  • Sumažinkite ugnies stiprumą iki šiek tiek didesnio nei vidutinis ir pavirkite 3 minutes.
  • Nukelkite nuo ugnies. Prikaistuvį uždenkite ir palikite pernakt kambario temperatūroje brinkti. Nekilnokite ir neatidarinėkite dangčio, kol prikaistuvis karštas. Kitaip išleisite garus ir košė negaus reikiamos šilumos.
  • Prieš tiekiant į stalą košę pašildykite tame pačiame prikaistuvyje ant vidutinio stiprumo ugnies, retkarčiais pamaišant. Jeigu košė per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens arba pieno. Tiekite, užbarstę mėgstamų priedų.

Recepto nuoroda: http://www.mukatanas.blogspot.lt/2016/03/pernaktine-kynvos-ir-aviziniu-dribsniu.html

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Violetinio misinio sudetis 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS (violetinis) 305 3,1 69 61 1,6 0,2 2,4 0,07
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
razinos golden Razinos "Golden" 324,0 2,5 78,0 50,6 0,0 0,2 1,0 0,1
goji Goji uogos 351,0 14,4 70,0 44,2 1,1 0,0 2,0 1,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.