Migdolų miltų keksiukai
Šie vasariški keksiukai pakerės savo lengvumu ir gaivumu. Juos ruošdami vietoje įprastų miltų naudokite migdolų miltus. Tiesiog sumalkite migdolų riešutus kavamale ar maisto smulkintuvu. Tikime, kad šis sveikesnis, su meile pagamintas desertas patiks ir jums, ir jūsų artimiesiems.
Reikės:
Keksiukams:
- 4 kiaušinių;
- 100 g rudojo cukraus;
- 4 v. š. sviesto;
- 200 g ARIMEX migdolų (juos tiesiog sumalkite kavamale ar maisto smulkintuvu);
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- žiupsnelio druskos.
Kremui:
- 100 g varškės;
- trupučio graikiško jogurto;
- 2 š. datulių pastos;
- braškių;
- kapotų migdolų.
Gaminimas:
- Gerai ištrinkite sviestą, kiaušinius ir cukrų. Į gautą masę sudėkite likusius keksiukams skirtus ingredientus ir gerai išmaišykite.
- Paruoštą tešlą krėskite į keksiukų formas ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol keksiukai iškils ir gražiai paruduos.
- Varškę išsukite su datulių pasta ir trupučiu jogurto. Kremą sudėkite į konditerinį švirkštą ir dekoruokite keksiukus.
- Papuoškite braškėmis ir kapotais migdolais.
Skanaus!
Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/desertai/dangisko-skonio-vasaros-desertas/