Migdolų pyragas be miltų

Migdolų pyragas

Norite pagaminti sveikesnį šventinį desertą? Šis purus migdolų pyragas be miltų – puikus pasirinkimas. Tiek suaugusiesiems, tiek ir mažiesiems, mėgstantiems išbandyti naujus skonius, jis tikrai turėtų patikti.

Reikės:

  • 150 g migdolų miltų (tiesiog sumalkite migdolus kavamale ar maisto smulkintuvu);
  • 100 g rudojo cukraus;
  • 4 kiaušinių;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • žiupsnelio druskos.

Gaminame:

  • Trynius atskiriame nuo baltymų ir gerai išsukame su cukrumi, kepimo milteliais bei migdolų miltais.
  • Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į paruoštą tešlą.
  • Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol pyragas iškils ir švelniai parus.
  • Puošiame mėgstamais produktais (medumi, agavos sirupu, šokoladu), pabarstome riešutais.

Skanaus!

Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/desertai/purusis-migdolu-pyragas-neprireiks-ne-trupucio-miltu/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.