NEKEPTAS BRAŠKIŲ TORTAS SU KOKOSŲ DROŽLĖMIS IR KOKOSŲ PIENU

braskiu tortas su kokoso drozlemis Arimex

Jums reikės:

  • 100 g (12 vnt.) sausainių “Damų piršteliai”;
  • 250 g maskarponės sūrio;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 400 g braškių + papuošimui;
  • 5 v.š. cukraus;
  • 2 v.š. želatinos;
  • 50 g “Arimex” kokosų drožlių;
  • citrinos sulčių pagal skonį;

Paruošimas:

  1. Želatiną užpilkite šiltu vandeniu, kad apsemtų ir palikite, kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite virš garų ir palikite atvėsti.
  2. Tortinės dugną išklokite kepimo popieriumi ir išdėliokite sausainius (galite juos perlaužti per pusę).
  3. Braškes supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
  4. Dubenyje sudėkite maskarponės sūrį, kokosų pieną , cukrų ir viską gerai išmaišykite.
  5. Supilkite atvėsusią želatiną, sudėkite braškes, kokosų drožles, įpilkite pagal skonį citrinos sulčių ir išmaišykite. Viską supilkite į tortinės formą, dėkite į šaldytuvą.
  6. Kai viršus šiek tiek sustings, išdėliokite pjaustytas braškes ant viršaus ir grąžinkite į šaldytuvą 3 valandoms arba palikite per naktį.

Skanaus ;)

p.s. kai supilsite kremą, kai kurie sausainiai iškils į viršų – galite taip ir palikti arba prispausti juos prie dugno.

http://oditele.blogspot.lt/

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kokosas Kokosų drožlės 695 18,5 14,6 3,4 60,4 6,56 5,9 0,02
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.