PERLINIŲ KRUOPŲ SALOTOS SU VIŠTIENA IR SAULĖGRĄŽOMIS

salotos su saulegrazomis Arimex

Jums reikės:

  • 100 g perlinių kruopų;
  • 100 g vištienos file;
  • 150 g brokolių;
  • saujos juodųjų alyvuogių;
  • 50 g “Arimex” saulėgrąžų;
  • 0,5 a.š. džiovintų čiobrelių;
  • šlakelio alyvuogių aliejaus;
  • citrinos sulčių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;

1. Perlines kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite ir atvėsinkite.
2. Brokolius suskirstykite mažais gabalėliais, apvirkite keletą minučių pasūdytame vandenyje ir perliekite šaltu vandeniu.
3. Sausoje keptuvėje apskrudinkite saulėgrąžas, sudėkite į lėkštutę ir palikite atvėsti.
4. Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, pagardinkite džiovintais čiobreliais, druska, maltais juodaisiais pipirais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir iškepkite vištieną.
5. Į dubenį suberkite perlines kruopas, brokolius, saulėgrąžas, keptą vištieną, griežinėliais pjaustytas alyvuoges. Užpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, išspauskite pagal skonį citrinos sulčių, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)

http://oditele.blogspot.lt/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
saulegrazos Saulėgrąžų sėklos 622,0 22,5 21,5 1,7 49,0 5,2 2,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.