RIEŠUTŲ BATONĖLIAI SU JUODUOJU ŠOKOLADU

RIESUTU BATONELIAI ARIMEX

Jums reikės:

  • 200 g anakardžių riešutų “Arimex”
  • 200 g migdolų riešutų “Arimex”
  • 100 g lazdynų riešutų “Arimex”
  • 100 g moliūgų sėklų “Arimex”
  • 50 g cukraus
  • 60 g medaus
  • 0,5 a.š. druskos
  • 0,5 a.š. cinamono
  • ~30 g juodojo šokolado
  1. Dubenyje sumaišykite visus riešutus ir moliūgų sėklas.
  2. Į priekaistuvį sudėkite cukrų, medų, druską, cinamoną ir vis pamaišant palaukite kol viskas išsilydys bei užvirs. Viską supilkite ant riešutų ir greitai išmaišykite, nes masė labai greitai stingsta.
  3. Riešutų masę dėkite į skardą išklotą kepimo popieriumi, tolygiai paskirstykite ir stipriai prispauskite.
  4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol riešutai apskrus. Išimkite iš orkaitės ir palikite skardoje 45 min. Tada išimkite iš skardos ir palikite visiškai atvėsti.
  5. Supjaustykite riešutus norimo dydžio batonėliais ir apšlakstykite ištirpintu juoduoju šokoladu. Kai šokoladas sustings, galite valgyti.

Skanaus :)

 

http://oditele.blogspot.lt/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
ananasai2 1GO DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR SĖKLŲ MIŠINYS 395 7,2 67,9 61,7 10,1 3,4 1,8 0,5
moliugai_lukstenti_800plocio Moliūgų sėklos, lukštentos 574,0 25,0 13,0 1,1 46,0 0,0 3,9 0,0
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
lazdynai lukstenti Lazdynų riešutai 718,0 17,6 14,9 3,4 63,2 4,5 9,6 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.