Riešutų ir šokolado putėsių tortas

pyragas

Šis gražuolis tortas ne tik skanus, bet ir gerokai sveikesnis – be miltų ir nenatūralių priedų. Jį paruošite labai paprastai, greitai ir tikrai nudžiuginsite bei palepinsite jums brangius žmones.

Reikės:

Pagrindui:

  • 200 g ARIMEX žemės riešutų;
  • 40 g ARIMEX kokoso drožlių;
  • 2 v. š. kokoso aliejaus;

Džemo sluoksniui:

  • 100 g šaldytų uogų;
  • 25 g chia sėklų;
  • 1 v. š. medaus;

Šokolado putėsiams:

  • 250 ml graikiško jogurto;
  • 1 a. š. medaus;
  • 50 g juodojo šokolado;

Papuošimui: uogų.

Gaminimas:

  1. Pagrindui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir sumalkite. Paruošta mase išklokite 18 cm tortinės dugną ir statykite į šaldytuvą 30 minučių.
  2. Džemui skirtas uogas sutrinkite su medumi, įmaišykite sėklas ir užtepkite ant pagrindo.
  3. Šokoladą išlydikite karšto vandens vonelėje, įmaišykite medų, o po to jogurtą. Užtepkite kaip viršutinį torto sluoksnį.
  4. Palikite tortą šaldytuve porai valandų, o vėliau puoškite ir patiekite.

Skanaus!

Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/desertai/musu-mylimoms-mamoms-sveikesnis-riesutu-ir-sokolado-putesiu-pyragas/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
zemes_branduoliai4 Žemės riešutai 609,0 25,7 19,2 6,2 46,1 6,1 7,3 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.