Saldžiarūgštis troškinys gardintas graikiniais riešutais
Jums reikės:
- 300 g mėsos (antienos, vištienos);
- saujelės vynuogių;
- 50 g graikiškų riešutų (rinkomės Arimex);
- 1 nedidelės cukinijos;
- 1 v. š. ghee sviesto
GAMINIMAS:
- Mėsą užvirkite puode su pipirais, lauro lapais ir druska, virkite, kol mėsa suminkštės ir gausite skanų sultinį.
- 1 v. š. ghee sviesto pakepinkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją (neperkepkite, kad liktų traški), sudėkite perpus perpjautas vynuoges, graikiškus riešutus, užpilkite sultiniu, sudėkite gabalėliais pjaustytą mėsytę ir viską trumpai patroškinkite, kad skoniai susilietų.
Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/pagrindiniai-patiekalai/mesos-patiekalai/saldziarugstis-troskinys-gardintas-riesutais/