Saldžiarūgštis troškinys gardintas graikiniais riešutais

troskinys su riesutais Arimex

Jums reikės:

  • 300 g mėsos (antienos, vištienos);
  • saujelės vynuogių;
  • 50 g graikiškų riešutų (rinkomės Arimex);
  • 1 nedidelės cukinijos;
  • 1 v. š. ghee sviesto

GAMINIMAS:

  1. Mėsą užvirkite puode su pipirais, lauro lapais ir druska, virkite, kol mėsa suminkštės ir gausite skanų sultinį.
  2. 1 v. š. ghee sviesto pakepinkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją (neperkepkite, kad liktų traški), sudėkite perpus perpjautas vynuoges, graikiškus riešutus, užpilkite sultiniu, sudėkite gabalėliais pjaustytą mėsytę ir viską trumpai patroškinkite, kad skoniai susilietų.

 

Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/pagrindiniai-patiekalai/mesos-patiekalai/saldziarugstis-troskinys-gardintas-riesutais/

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
graikiniai_lukst2 Graikiniai riešutai 654,0 15,2 13,7 2,6 65,2 6,56 6,7 0,02
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.