Salotos su pistacijomis ir džiovintais abrikosais

salotos_su_pistacijomis_

Gardžios salotos papildysiančios organizmą reikalingais vitaminais ir mineralais.

2 porcijos

  • 6 mini romėninių salotų lapelių
  • saujos jaunų špinatų lapelių
  • 8 džiovintų abrikosų
  • 70g kepintų ir sūdytų pistacijų

Padažui:

  • 40ml alyvuogių aliejaus
  • 20ml citrinų sulčių
  • žiupsnelis druskos
  • žiupsnelis cukraus
  • 0,5 arb. š. garstyčių

Salotų lapus suplėšykite ir sumaišykite kartu su špinatų lapeliais. Abrikosus supjaustykite mažais gabalėliais. Pistacijas išlukštenkite. Abrikosus ir pistacijas sumaišykite su salotų lapeliais.
Padažui skirtus ingredientus sudėkite į mažą stiklainiuką, užsukite ir gerai pakratykite. Užpilkite ant salotų ir patiekite.

 

Recepto autorė: I.Sasnauskaitė, tinklaraštis Gėrimų ir patiekalų Magija

http://gpmagija.blogspot.com


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
abrikosai2 Džiovinti abrikosai 296,0 4,6 67,2 47,5 0,5 0,0 2,3 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.