Sveikuoliški pusryčių batonėliai su sėklų mišiniu
Labas rytas, saldžiai dieną mėgstantys pradėti!
Šie batonėliai itin patogūs, kai reikia greitai papusryčiauti. Tokius mes itin mėgstame pasiimti su savimi, kai reikia užkąsti mieste. Pagaminti juos itin lengva, nes tereikės kelių sveikų ingredientų.
REIKĖS:
250 g moliūgo;
250 g stambių avižinių dribsnių;
150 g ARIMEX moliūgų, saulėgrąžų ir kedrinių pinijų mišinio;
2 v. š. medaus;
čia taip pat itin tiktų įvairūs ARIMEX džiovinti vaisiai
GAMINIMAS:
- Moliūgą išvirkite vandenyje. Išvirus šiek tiek nusunkite, kad vanduo vos semtų moliūgų gabalėlius ir sutrinkite trintuvu iki košės konsistencijos.
- Į moliūgų tyrę sukrėskite avižas, medų, sėklas ir viską išmaišykite.
- Masę pilkite į kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Recepto nuoroda: http://lieknosbites.lt/desertai/sveikuoliski-pusryciu-batoneliai-moliugo-gerbejams/