Traškūs kepsneliai su pistacijomis

edf

Ar ir jūsų žvilgsnį traukia, kad ir kaip besilaikytumėte sveikos mitybos, gruzdintais džiūvėsėliais apvilkti kepsneliai kavinių iškabose? Gera žinia, kad galite išbandyti sveiką ir puikų derinį – traškų kepsnį pistacijų apvalkale.

Reikės:

  • mėgstamos mėsos kepsneliams
  • nepilnos stiklinės sūdytų pistacijų „Arimex“
  • 1 kiaušinio
  • įvairių daržovių kepimui (bulvyčių, saliero gumbų, šparagų ir kitų)

Daržoves supjaustykite, pašlakstykite aliejumi, druska ir sudėkite į kepimo skardą (jei renkatės ilgiau kepančias daržoves, pradėkite kepti anksčiau). Išplakite kiaušinį. Pistacijas virtuviniu kombainu sumalkite iki smulkių trupinėlių. Kepsnelius patepkite kiaušiniu, o vėliau apvoliokite pistacijų trupiniuose, dėkite į tą pačią kepimo skardą kartus su daržovėmis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Lieknos Bitės: http://lieknosbites.lt/pagrindiniai-patiekalai/mesos-patiekalai/sveiki-pietus-nepatikesite-ko-sie-traskus-kepsneliai/

 

Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.