Traškūs kepsneliai su pistacijomis

Ar ir jūsų žvilgsnį traukia, kad ir kaip besilaikytumėte sveikos mitybos, gruzdintais džiūvėsėliais apvilkti kepsneliai kavinių iškabose? Gera žinia, kad galite išbandyti sveiką ir puikų derinį – traškų kepsnį pistacijų apvalkale.
Reikės:
- mėgstamos mėsos kepsneliams
- nepilnos stiklinės sūdytų pistacijų „Arimex“
- 1 kiaušinio
- įvairių daržovių kepimui (bulvyčių, saliero gumbų, šparagų ir kitų)
Daržoves supjaustykite, pašlakstykite aliejumi, druska ir sudėkite į kepimo skardą (jei renkatės ilgiau kepančias daržoves, pradėkite kepti anksčiau). Išplakite kiaušinį. Pistacijas virtuviniu kombainu sumalkite iki smulkių trupinėlių. Kepsnelius patepkite kiaušiniu, o vėliau apvoliokite pistacijų trupiniuose, dėkite į tą pačią kepimo skardą kartus su daržovėmis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Lieknos Bitės: http://lieknosbites.lt/pagrindiniai-patiekalai/mesos-patiekalai/sveiki-pietus-nepatikesite-ko-sie-traskus-kepsneliai/