Troškinukas su persikais, goji uogomis ir kruopomis
Jums reikės (1 porcijai):
- 3 val. š. perlinių kruopų
- 150 ml sultinio
- 2-3 džiovintų Arimex persikų
- 1 valg. š. Arimex goji uogų
- 1 morkos
- 1 arb. š. provanso žolelių prieskonių
- 2-3 marinuotų vištienos petukų (tulpės)
Perlines kruopas iš vakaro būtinai užmerkite, kitą dieną užnuplaukite tekančiu vandeniu bei sudėkite į molinį troškinimo indą.
Užpilkite sultiniu, pagardinkite smulkintais džiovintais persikais, goji uogomis ir užtarkuokite morką.
Užberkite provanso žolelių ir galiausiai saugiau paslėpkite įspausdami vištienos petukus.
Viską troškinkite 1,5 val. 180 karštumo orkaitėje.
Recepto nuoroda – http://www.bajaliai.lt/troskinukas-su-persikais-goji-ir-kruopomis/