UPĖTAKIS SU KEPINTŲ MIGDOLŲ SVIESTU

lašisa su migdolais Arimex

Jums reikės:

  • 1 upėtakio filės
  • šviežio brokolio
  • tyro alyvuogių aliejaus
  • druskos

Migdolų sviestui:

  • 1 saujos (arba 10–15 vnt.) migdolų „Arimex“
  • 70 g sviesto

Paruošimas:

  • Pirmiausia ruoškite migdolų sviestą: riešutus nuplikykite verdančiu vandeniu, tada perplaukite šaltu ir nulupkite luobelę. Lengvai paskrudinkite sausoje keptuvėje. Suberkite į smulkintuvą ir sumalkite su sviestu ir žiupsneliu druskos.
  • Upėtakio filė apkepinkite keptuvėje ant alyvuogių aliejaus ir sviesto.
  • Patiekite su migdolų sviestu, likusiais kepintais riešutais ir trumpai apvirtais brokoliais.

Garnyrui ypač tiks apelsinų sultyse virtos morkos, pagardintos migdolų sviestu, šviežiais čiobreliais ir rozmarinais.


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.