Varškės, riešutų ir dž. spanguolių tortas

Riešutų ir varškės tortas

Šį tortą paruošite lengvai, jo net nereikės kepti, užteks kelias valandas palaikyti šaldytuve. Tai – gaivus ir gardus desertas, kurio pagrindas yra iš riešutų, dž. spanguolių ir šokolado. Verta išbandyti!

Reikės:

  • 50 g ARIMEX migdolų;
  • 50 g ARIMEX lazdynų riešutų;
  • 80 g ARIMEX džiovintų spanguolių;
  • 100 ml pieno;
  • 1 v. š. želatinos;
  • 250 g maskarponės sūrio;
  • 200 g natūralaus jogurto;
  • 300 g varškės;
  • 60 g juodojo šokolado;
  • 200 g baltojo šokolado.

Gaminimas:

  1. Riešutus, dž. spanguoles ir juodąjį šokoladą sudėkite į blenderį ir sumalkite į mažus gabalėlius.
  2. Torto formos (26 arba 28 cm skersmens) dugną išklokite kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite riešutų masę.
  3. Į pieną sudėkite želatiną ir palikite išbrinkti. Po to ištirpinkite ir atvėsinkite.
  4. Varškę pertrinkite per sietelį. Dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį, jogurtą ir pertrintą varškę. Nuolat maišydami supilkite atvėsintą ištirpintą baltąjį šokoladą ir želatiną. Masę sudėkite ant riešutų pagrindo ir tolygiai paskirstykite.
  5. Palikite šaldytuve kelioms valandoms arba per naktį, kad visiškai sustingtų.

Papuoškite ir skanaukite.

Recepto nuoroda: http://oditele.blogspot.lt/

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
Razinos2 1GO DŽIOVINTŲ UOGŲ MIŠINYS 320 2,9 75,6 71,5 0,5 0 1,0 0
spanguoles Džiovintos spanguolės 347,0 0,1 82,4 65,0 1,4 0,1 2,1 0,0
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
lazdynai lukstenti Lazdynų riešutai 718,0 17,6 14,9 3,4 63,2 4,5 9,6 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.