VIŠTIENOS SALOTOS SU ŠPARAGINĖMIS PUPELĖMIS, MIGDOLAIS IR DŽIOVINTOMIS VYŠNIOMIS

IMGP8785-2

2 porcijoms Jums reikės:

padažui:

  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 a.š. medaus;
  • 1 v.š. raudonojo vyno acto;
  • 1 a.š. Dižono garstyčių;
  • druskos, juodųjų pipirų;

1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai. Abu gabalėlius pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

2. Šparaginės pupelės virkite 3-4min. pasūdytame vandenyje. Perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite.

3. Lėkštėje išdėliokite supjaustytą vištieną, šparagines pupeles, rukolos salotas, džiovintas vyšnias, pjaustytus migdolus. Ant viršaus užpilkite padažo, sumaišyto iš išvardintų ingridientų.

Skanaus ;)

 

Receptą ruošė: http://oditele.blogspot.com/2014/10/vistienos-salotos-su-sparaginemis.html

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
vysnios Džiovintos vyšnios 332,0 2,9 77,6 63,0 0,1 0,0 4,3 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.