VIŠTIENOS TROŠKINYS SU APELSINAIS IR ANAKARDŽIAIS

Vištienos troškinys su anakardžiais Arimex_m

Vištienos patiekalai skanūs ir visos šeimos labai mėgstami. Siūlome pasigaminti vištienos troškinį su anakardžiais, kurie suteiks šiam patiekalui maistingumo bei pikantiškumo.

REIKĖS:

  • apie 300 g vištienos krūtinėlių ar šlaunelių mėsos
  • 1 apelsino arba obuolio
  • 200 ml grietinėlės
  • 2 puodelių ryžių
  • žiupsnio druskos, pipirų
  • žiupsnio krapų
  • 2 skiltelių česnako
  • saujos anakardžių „Arimex“

Pakepinkite vištieną su česnaku ir prieskoniais, jei naudosite vakarykštę paruoštą vištieną, susmulkinkite ir troškinkite kartu su grietinėle ir pjaustytu apelsinu ar obuoliu. Pakepinkite anakardžius ir įdėkite į troškinį. Pagardinkite kario prieskoniais, šviežiais, džiovintais ar šaldytais krapais ir virtus ryžius, ir troškinį. Skanaus!

Receptas: Gintarė VIRŠ OBELŲ
Fotografas: Darius www.grafas.lt

Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.