VIŠTIENOS TROŠKINYS SU APELSINAIS IR ANAKARDŽIAIS
Vištienos patiekalai skanūs ir visos šeimos labai mėgstami. Siūlome pasigaminti vištienos troškinį su anakardžiais, kurie suteiks šiam patiekalui maistingumo bei pikantiškumo.
REIKĖS:
- apie 300 g vištienos krūtinėlių ar šlaunelių mėsos
- 1 apelsino arba obuolio
- 200 ml grietinėlės
- 2 puodelių ryžių
- žiupsnio druskos, pipirų
- žiupsnio krapų
- 2 skiltelių česnako
- saujos anakardžių „Arimex“
Pakepinkite vištieną su česnaku ir prieskoniais, jei naudosite vakarykštę paruoštą vištieną, susmulkinkite ir troškinkite kartu su grietinėle ir pjaustytu apelsinu ar obuoliu. Pakepinkite anakardžius ir įdėkite į troškinį. Pagardinkite kario prieskoniais, šviežiais, džiovintais ar šaldytais krapais ir virtus ryžius, ir troškinį. Skanaus!
Receptas: Gintarė VIRŠ OBELŲ
Fotografas: Darius www.grafas.lt