Žaliosios salotos su karijų riešutais

zaliosiosbelogo
Jums reikės:
  • Saujelės karijų riešutų
  • 120 g šparaginių pupelių
  • 100 g šviežių arba šaldytų žirnelių
  • Didelė sauja šviežių petražolių lapelių
  • 1 valg.š. nerafinuoto kokoso aliejaus
  • 1 valg.š. obuolių sidro acto
  • 1 nedidelis svogūnas
  • Žiūpsnelis Himalajų druskos ir pipirų

Paruošimas:

  • Keptuvėje įkaitinkite kokoso aliejų. Jame minutėlę apkepinkite griežinėliais supjaustytą svogūną
  • Sudėkite šparagines pupeles ir apkepkite viską dar kelias minutes
  • Jei naudosite šaldytus žirnelius, tereiks tik užpilti juos verdančiu vandeniu, pavirti vieną minutę, nupilti vandenį ir suberti juos į apkeptas šparagines pupeles
  • Užpilkite daržoves obuolių sidro actu, paskaninkite druska ir pipirais. Uždenkite, išjunkite kaitrą ir leiskite ankštinėms daržovėms keletai minučių suminkštėti garuose
  • Tuo metu susmulkinkite petražoles
  • Sumaišykite jas su paruoštomis pupelėmis ir karijų riešutais

Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
cashew2 1GO RIEŠUTŲ IR DŽIOVINTŲ VAISIŲ MIŠINYS 482 7 56,7 45,4 24,5 5,4 3,1 0,2
karijos Karijų riešutai 729,0 9,0 12,0 5,0 71,0 7,0 3,0 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.