Batonėliai su goji uogomis ir vanile

batoneliai su goji uogomis ir vanile Arimex
6-8 batonėliams Jums reikės:
Paruošimas:
1. Vanilės ankšties pusę perpjaukite išilgai pusiau ir peiliuku išimkite sėklas. Į smulkintuvą suberkite datules, anakardžius, Goji uogas ir vanilės sėklas.
2. Maišykite tol, kol mišinys sušoks į vieną gabalą. Jeigu mišinys gaunasi sausas, įpilkite šaukštelį karšto vandens ir vėl pamalkite, kol taps vientisa mase.
3. Kvadratinę ar stačiakampę kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi. Popierių keliose vietose patepkite aliejumi, kad jis geriau priliptų prie formos dugno ir kraštų. Datulių masę sukrėskite į paruoštą formą ir mentele/šaukšto nugarėle ją tolygiai paskirtykite. Gerai suspauskite. Dėkite keletui valandų į šaldytuvą.
4. Sustingusią masę supjaustykite į 6-8 batonėlius. Kiekvieną batonėlį įsukite į sviestinį popierių.
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.