“BULGUR” KRUOPŲ SALOTOS SU DARŽOVĖMIS IR SAULĖGRĄŽOMIS

salotos su saulegrazu seklomis Arimex

2 porcijoms Jums reikės:

  • 150 g “Bulgur” kruopų
  • 220 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 didelio pomidoro
  • gabalėlio šviežio agurko
  • 50 g “Arimex” saulėgrąžų
  • mažo gabalėlio raudonojo svogūno
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių
  • 0,5 a.š. malto kumino
  • citrinos sulčių
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos, maltų juodųjų pipirų

Paruošimas:

  1. Saulėgrąžas pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, sudėkite ant virtuvinio popierinio rankšluoščio ir palikite atvėsti.
  2. Bulgur kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, supilkite į sietelį ir palikite atvėsti.
  3. Į dubenį sudėkite kruopas, pupeles, smulkiais kubeliais pjaustytą pomidorą, agurką ir svogūną, suberkite pakepintas saulėgrąžas, petražoles, kuminą, pagal skonį išspauskite citrinos sulčių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Skanaus ;)

 

http://oditele.blogspot.lt/

Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.