Kalakutienos maltinukai su kedrinių pinijų įdaru

Kotleciukai (1 of 4)-1

Jums reikės:

  • 1 kg maltos kalakutienos
  • 5 v.š. džiuvesėlių maltų (trupinių)
  • 50 gr šviežių kalendrų
  • 50 gr Arimex kedrinių pinijų
  • 2 v.š. lazdynų riešutų aliejaus
  • mėgstamų maltos mėsos prieskonių
  • 2-3 skiltelės česnako
  • druskos pagal skonį

Maltą kalakutieną sumaišome su mėgstamais maltos mėsos prieskoniais, įtarkuojame česnaką, pagardiname druska. Sudedame maltus džiuvesėlius ir 30 gr smulkiai kapotų šviežių kalendrų. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės.

Suformuojame iš paruoštos masės blynelį (~1 v.š. masės su kaupu), dedame kedrinių pinijų mažą arb. šaukštelį ir kelis lapelius kalendros, uždedame kitu mėsos blyneliu ir užspaudžiame kraštus, lengvai pavoliojame ir suformuojame blynelius.

Kepame ant lazdynų riešutų aliejaus kiekvieną pusę ~ 2-3 minutes ant didelės ugnies, apskrudiname, tuomet paliekame 5-7 minutes lengvai pasitroškinti.

 

Recepto nuoroda – http://bajaliai.pepa.lt/kalakutienos-maltinukai-su-kedriniu-piniju-idaru/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
kedro Kedrinių pinijų riešutai 730,0 13,7 13,1 3,6 68,4 4,9 3,7 0,0
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.