Kepti nektarinai su maskarponės sūriu

kepti nektarinai su maskarpone (1)

Jums reikės (4 porcijoms):

75 gr migdolų sutraiškome prieskonių trintuve arba kavamale ir sumaišome su maskarponės sūriu. Likusius migdolus šiek tiek pasmulkiname ir paliekame papuošimui.

Nektarinus nuplauname, nusausiname ir perpjauname pusiau. Atsargiai pasukdami abi puseles į priešingas puses perlaužiame nektariną pusiau ir išimame kauliuką.

Nektarinus 1-2 minutes pakepiname ant karšto griliaus grotelių.

Dar karštus nektarinus pripildome maskarponės sūrio su riešutais ir pabarstome smulkintais riešutais.

Kepti nektarinai tinka skanauti ir su ledais, ir su trinta varške.

Recepto nuoroda – http://bajaliai.pepa.lt/grill-nektarinai-su-maskarpone-ir-sudytais-kepintais-migdolais

 


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
migdolai Migdolų riešutai 663,0 24,2 20,5 6,6 52,0 4,7 8,1 0,0
migdolai_k_s2 Kepinti ir sūdyti migdolų riešutai 639,0 27,7 20,7 4,7 45,9 6,9 16,0 0,2
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.