LAŠIŠOS UŽTEPĖLĖ SU SEZAMO SĖKLOMIS IR AGUONOMIS
Jums reikės:
- 150 g rūkytos lašišos;
- 125 g tepamo varškės sūrio (pvz. Philadelphia);
- 1 a.š. džiovintų česnako granulių;
- 1 a.š. “Arimex” sezamo sėklų;
- 1 a.š. “Arimex” aguonų;
- žiupsnelio pjaustytų česnako laiškų;
- Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą lašišą, sudėkite tepamą varškės sūrį, suberkite česnako granules, sezamo sėklas, aguonas, česnako laiškus ir viską gerai išmaišykite.
- Tepkite ant paskrudintos batono riekelės ir ant viršaus galite užlašinti šiek tiek citrinos sulčių.
Skanaus
Recepto nuoroda: http://oditele.blogspot.lt/2016/03/lasisos-uztepele-su-sezamo-seklomis-ir.html