Varškės keksiukai su bertoletijų riešutais

varskes keksiukai su aguonom ir riesutais (1 of 3)

Jums reikės (12 keksiukų):

  • 3 didelių kiaušinių
  • 200 gr švelnios vanilinės varškės masės
  • 150 gr sviesto
  • 100 gr cukraus
  • 1 v.š. vanilinio cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 200 gr miltų
  • 2 lašai vanilės esensijos
  • 15 gr Arimex aguonų
  • 100 gr Arimex bertoletijų riešutų

Sviestą išlydome ir atvėsiname.

Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, pagardiname vanilės esensija ir suplakame su varškės mase. Pridedame sviestą, aguonas ir sumaišome iki vientisos masės.

Sudedame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišome.

Gautą masę padaliname į 12 keksiukų formeles ir kiekvienos viduryje įsodiname po riešutą.

Kepame 180 karštumo orkaitėje su ventiliatoriumi ~25-30 minučių.

 

Už receptą dėkojame https://www.facebook.com/bajaliai/


Produktai, susiję su šiuo receptu
Energetinė vertė, kcal Baltymai, g Angliavandeniai, g iš kurių cukrus, g Riebalai, g iš kurių riebalų rūgštys, g Skaidulos, g Natris (druska), g
aguonos Aguonos 640,0 19,9 24,7 1,4 46,7 6,1 20,5 0,1
250kg Bertoletijų riešutai 656,0 14,0 12,0 2,0 66,0 15,0 6,1 3 (1,2)
Naujienų užsisakymas
Jei ši informacija tau pasirodė naudinga, užsiprenumeruok mūsų naujienlaiškį ir gauk straipsnius šia tema tiesiai į el. paštą ar telefoną.